Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 33 

first
  
last
 
 
start
stop
ŠK „NAPREDAK“ iz Zenice pobjednik 28.KUP natjecanja za seniore

U organizaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne u hotelu „Zenit“ u Neumu od 26.04. do 28.04. 2024. godine odigran je 28. KUP natjecanje za seniore.

Više

ŠK „ORAŠJE“ iz Orašja pobjednik 28. ekipnog natjecanja Prve šahovske lige za seniore Šahovskog saveza Herceg-Bosne

Miro Marjanovic

 

U organizaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne, a pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragana Čovića, u hotelu "Zenit" u Neumu od 19. do 23. kolovoza odigrano je 28. ekipno natjecanje Prve šahovske lige za seniore Šahovskog saveza Herceg-Bosne.

Više...
 

ŠK "NOVI TRAVNIK" iz Novoga Travnika pobjednik 7. ekipnog natjecanja Druge šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne

Miro Marjanovic

U organizaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne, a pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragana Čovića, u hotelu "Zenit" u Neumu od 19. do 21. kolovoza 2023. godine odigrano je 7. ekipno natjecanje Druge šahovske lige za seniore Šahovskog saveza Herceg-Bosne.

Više...
 

ŠK „BROTNJO“ iz Čitluka pobjednik 3. ekipnog natjecanja Prve šahovske lige za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne

Miro Marjanovic

U organizaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne, a pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragana Čovića, u hotelu "Zenit" u Neumu od 19. do 21. kolovoza 2023. godine odigrano je 3. ekipno natjecanje Prve šahovske lige za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne.

Više...
 

RASPIS - 28. ekipno natjecanje Prve šahovske lige za seniore Šahovskog saveza Herceg-Bosne

Miro Marjanovic

28. ekipno natjecanje Prve šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne održat će se u hotelu "Zenit" u Neumu od 19.08. do 23.08.2023. godine. Rezultati

Više...