Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 23 
first
  
last
 
 
start
stop

ŠK „BROTNJO“ iz Čitluka pobjednik 3. ekipnog natjecanja Prve šahovske lige za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne

Miro Marjanovic
Ispis PDF

U organizaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne, a pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragana Čovića, u hotelu "Zenit" u Neumu od 19. do 21. kolovoza 2023. godine odigrano je 3. ekipno natjecanje Prve šahovske lige za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne.


U Prvoj ligi za žene sudjelovalo je 5 klubova: ŠK „BROTNJO“ Čitluk, ŠK „ŠIROKI BRIJEG“ Široki Brijeg, ŠK „RAMA“ Prozor-Rama, ŠK „JAJCE“ Jajce i ŠK „ČAPLJINA“ Čapljina, koji su odigrali 5 kola po Bergerovom sustavu s tempom igre 60 minuta za cijelu partiju. Igrali su u sastavu: 2 žene (uz 2 rezerve). Pojedinačni rezultati će biti obračunati i prijavljeni za lokalnu rejting listu Šahovskog saveza Herceg-Bosna. Pobjednik 3. ekipnog natjecanja Prve šahovske lige za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne je ŠK „BROTNJO“ iz Čitluka, a za istu su nastupili: Ana Ostojić, Mihaela Buntić i Maja Ostojić.

Direktor natjecanja Miro Marjanović pobjednicama je uručio pokal, priznanje i bilten, a ostalim ekipama uručena su priznanja i bilteni sukladno poretku na tablici:

Konačan poredakMjesto

Ekipa

Gam.

+

=

-

MB

Bod.

1

ŠK "BROTNJO" Čitluk

4

3

1

0

7

2

ŠK "ČAPLJINA" Čapljina

4

2

1

1

5

5

3

ŠK "RAMA" Prozor-Rama

4

1

2

1

4

4

ŠK "ŠIROKI BRIJEG" Široki Brijeg

4

1

2

1

4

4

5

ŠK "JAJCE" Jajce

4

0

0

4

0

0
Konačan poredak: Chess-Results

Direktor natjecanja bio je IA Miro Marjanović.

Sudačke poslove su obavili: DA Blago Vukoja i DA Ivo Petrović.