Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 16 
first
  
last
 
 
start
stop

ŠK "NOVI TRAVNIK" iz Novoga Travnika pobjednik 7. ekipnog natjecanja Druge šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne

Miro Marjanovic
Ispis PDF

U organizaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne, a pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragana Čovića, u hotelu "Zenit" u Neumu od 19. do 21. kolovoza 2023. godine odigrano je 7. ekipno natjecanje Druge šahovske lige za seniore Šahovskog saveza Herceg-Bosne.


U Drugoj ligi za seniore sudjelovalo je 4 kluba: ŠK „ČAPLJINA“ Čapljina, HŠK „KUPRES“ Kupres, ŠK „NOVI TRAVNIK“ Novi Travnik i ŠK „VITEZ 2013“ Vitez koji su odigrali 3 kola po Bergerovom sustavu s tempom igre 60 minuta za cijelu partiju. Igrali su u sastavu: 6 seniora (uz 4 rezerve). Pojedinačni rezultati će biti obračunati i prijavljeni za lokalnu rejting listu Šahovskog saveza Herceg-Bosna.

Pobjednik 7. ekipnog natjecanja Druge šahovske lige za seniore Šahovskog saveza Herceg-Bosne je ŠK "NOVI TRAVNIK" iz Novog Travnika i ovim uspjehom je osigurao nastup u Prvoj ligi Šahovskog saveza Herceg-Bosne za 2024. godinu, kao i drugoplasirani ŠK „VITEZ 2013“  iz Viteza.

Za pobjedničku ekipu su nastupili: Saša Miličević, Zdravko Radeljić-Jakić, Ivan Stipić, Ivan Kajić, Stipo Lozančić i Zdenko Sučić.

Glavni sudac natjecanja Blago Vukoja  pobjednicima je uručio pokal, priznanje i bilten, a ostalim ekipama uručeni su priznanja i bilteni sukladno poretku na tablici:

Konačan poredak

Mjesto

Ekipa

Gam.

+

=

-

MB

Bod.

1

ŠK "NOVI TRAVNIK" Novi Travnik

3

2

1

0

5

12½

2

ŠK "VITEZ 2013" Vitez

3

2

0

1

4

14

3

ŠK "ČAPLJINA" Čapljina

3

1

1

1

3

7

4

HŠK "KUPRES" Kupres

3

0

0

3

0Konačan poredak: Chess-Results

Direktor natjecanja bio je IA Miro Marjanović.

Sudačke poslove su obavili: DA Blago Vukoja i DA Željko Soldo.